Arbeidsledig, redd og ensom i ny by

Etter 30 år med å jobbe med lidenskapen min fant jeg meg selv arbeidsledig, redd og ensom i en ny by. Etter å ha administrert et lite hotell sammen med mannen min i mer enn to tiår, kunne vi ikke drive det alene lenger og bestemte oss for å selge med tunge hjerter. Å måtte starte livet mitt på nytt uten mye formell utdanning i en så høy alder viste seg å være veldig utfordrende. Etter måneder med forsøk, følte jeg meg uønsket og frustrert mens jeg prøvde å manøvrere systemet og arbeidsmarkedet.

Støtte til praksisplass og lære nye ferdigheter resulterte i jobb

Hør hvordan Rikke ble introdusert for en av våre partnerbedrifter etter et år, og hvordan de hjalp henne å snu ting. - De møtte meg med varme og nysgjerrighet som ga meg rom til å utforske hvem jeg var utover min gamle livs- og arbeidsidentitet. Lær hvordan jeg med denne støtten klarte å få praksisplasser og lære nye ferdigheter som til slutt ga meg en ny jobb. Ikke bare det at jeg fikk tilbake egenverdien min, og fikk et nytt sosialt nettverk og en ny identitet å være stolt av, sier Rikke.

Dette er min historie:

 

Intervjuene er produsert av vår gode samarbeidspartner The Human Aspect.

 

Vi gir deg mulighet til å lykkes i arbeidslivet

Kopano er en landsdekkende kjede av Norges ledende arbeids- og inkluderingsbedrifter, som er eid av det offentlige. Vi jobber for at alle, uansett forutsetninger og drømmer, skal kunne lykkes i arbeidslivet. Vi mener at alle har en kompetanse som kan være til nytte i arbeidslivet. Ønsker du å komme inn i arbeidslivet? Ta kontakt med oss i dag!

Finn din nærmeste Kopano-partner og snakk med en av våre veiledere:

Agder
Finnmark
Innlandet
Møre og Romsdal
Nordland
Oslo
Rogaland
Telemark
Telemark og Vest-Viken
Troms
Trøndelag
Vest-Viken
Vestfold
Øst-Viken

 

Vær åpen for det som kommer på din vei
Rikke Hegge