Bilde

Avtalen gir Arba en eksklusiv plass i næringsnettverket til Stabæk Fotball, som gir muligheten til å tilføre verdifull kompetanse til bedrifter tilknyttet nettverket. Målet er å forbedre bedriftenes evne til å inkludere mennesker med ulike bakgrunner og behov, og å oppmuntre til aktiv deltakelse i arbeidsinkluderingsinitiativer.

"Samarbeidet med Stabæk Fotball representerer en spennende mulighet for Arba til å bidra til å forme et mer inkluderende og mangfoldig næringsliv," uttaler adm.direktør i Arba Trond H. Gabrielsen. "Vi deler en felles forpliktelse til å skape en arbeidsplasskultur som verdsetter alle mennesker og deres unike bidrag."

Ikke bare er dette partnerskapet en videreføring av det vellykkede samarbeidet mellom Arba og Stabæk Fotball Gatelag siden våren 2023, men det utvider også samarbeidet til nye områder av felles interesse. Gjennom en grundig kjennskap til hverandres verdier og mål, har begge organisasjonene lagt grunnlaget for et bærekraftig og gjensidig givende samarbeid.

I tillegg til å tilføre verdifull kompetanse, vil Arba også tilby karriereveiledning til elite spillere i Stabæk Fotball på sikt. Dette gir en unik mulighet for spillerne til å utvikle seg ikke bare som idrettsutøvere, men også som enkeltpersoner med en langsiktig karrierevei utenfor fotballbanen.

"Samarbeidet er et eksempel på hvordan synergier mellom idrett og næringsliv kan skape en positiv innvirkning på samfunnet," sier kommersiell leder Espen Sannes fra Stabæk Fotball. "Vi er stolte av å gå sammen med Arba for å realisere våre felles mål om inkludering og utvikling."

"Vårt overordnede mål er å skape et mer inkluderende og mangfoldig næringsliv, og dette samarbeidet gir oss en plattform til å oppnå akkurat det. Gjennom tilknytningen til Stabæk Fotballs næringsnettverk har vi muligheten til å tilføre verdifull kompetanse til bedriftene i nettverket, og bidra til å styrke deres evne til å inkludere mennesker med ulike bakgrunner og behov", sier Markedssjef i Arba Lise Forbes Haraldsen. 

Partnerskapet gir ikke bare en mulighet til å bygge broer mellom idrett og næringsliv, men også til å inspirere andre til å ta lignende initiativer. Gjennom samarbeid og engasjement kan vi sammen skape et mer inkluderende og mangfoldig samfunn, der alle har muligheten til å lykkes og blomstre; Jobb for alle- det handler om livskvalitet.