I løpet av den siste måneden har salget av tennruller nådd imponerende høyder, med hele 1400 poser solgt. Denne prestasjonen er resultatet av dedikert innsats fra enkeltpersoner som har stått i spissen for vellykkede skoledugnader.

Tennrullene har ikke bare funnet veien til skoler i Asker og Bærum gjennom dugnader, men har også fått en ny sjanse i bruktbutikkene. Å tilby produktet gjennom flere kanaler har vist seg å være en svært effektiv strategi og har ført til en imponerende økning i omsetningen.

Internsalg har også spilt en betydelig rolle i suksessen til dette prosjektet. Lokale støttespillere har vært ivrige etter å støtte saken ved å kjøpe tennruller for å bidra til ulike aktiviteter og arrangementer. Dette interne engasjementet viser tydelig samfunnets støtte og begeistring for produktet.

Denne måneden har vært preget av samarbeid, dedikasjon og en felles innsats for å nå felles målsetninger. Salget av 1400 poser tennruller på så kort tid er ikke bare en indikasjon på produktets appell, men også av samfunnets vilje til å støtte lokale initiativer.